در این مقاله از مجله یاراجو قصد داریم به بررسی بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت کاری بپردازیم که این روزها یافتن بهترین کشور، خصوصاً کشورهای اروپایی، برای مهاجرت کاری به یکی از دغدغههای اصلی بسیاری از افراد تبدیل شده است. همه ما به امید یک زندگی بهتر تصمیم به مهاجرت میگیریم و برای رسیدن به این منظور هم باید در مورد مقصد مهاجرت خود حسابی تحقیق کنیم. هر یک از کشورهای اروپایی ویژگی خاص خود را دارند، اما برخی از آنها با وجود اقتصاد پویا، فرهنگ برجسته، سیستم درمان عالی و فرصتهای شغلی بیشتر، مقصدی جذابتر برای مهاجرت کاری محسوب میشوند. اگر شما نیز قصد مهاجرت کاری به یک کشور اروپایی را دارید با ما در ادامه این مطلب همراه شوید و اطلاعات مفید و جامعی را درباره هر یک از این کشورها به دست آورید:
معیارهای انتخاب یک کشور اروپایی برای مهاجرت کاری
در ادامه مقاله بهترین کشور اروپا برای مهاجرت کاری خوب است بدانید که مهاجرت کاری احتمالاً بهترین نوع مهاجرت برای افرادی است که کشورهای اروپایی را به عنوان مقصد خود انتخاب کردهاند. فرصتهای شغلی زیاد، درآمد بالا و قوانین کاری متخصص محور باعث شده تا برخی از کشورهای اروپایی برای مهاجرت محبوبتر از سایر کشورها باشند. البته باید این نکته را خاطر نشان کنیم که هر یک از کشورهای اروپایی شرایط خاص خود را برای کار دارند که با دیگر کشورها متفاوت است. اما به طور کلی اگر بخواهیم بهترین کشور اروپایی را برای مهاجرت کاری پیدا کنیم، باید مواردی را که در ادامه میبینید بررسی نماییم:
- حداقل درآمد
- نرخ بیکاری
- امنیت شغلی
- سهولت در اخذ ویزای کاری
- میزان رضایت از زندگی
- نرخ بیکاری
- نسبت هزینه ملک به درآمد
بررسی دقیق هر یک از این موارد در کشور اروپایی مورد نظر به شما کمک میکند تا با توجه به نیازهای خود بهترین گزینه را برای مهاجرت کاری انتخاب نمایید و اگر قصد مطالعه بیشتر در این زمینه را دارید پیشنهاد میکنیم مقاله چالشها و مزایای مهاجرت را مطالعه کنید.
بهترین کشورها برای مهاجرت کاری در اروپا
شاید معنی بهترین کشور در اروپا برای مهاجرت کاری و بیزینس برای هر یک از ما با دیگری متفاوت باشد. شما حتماً اهداف و معیارهای خاصی در ذهن دارید که بهخاطر آنها در فکر مهاجرت کاری هستید. اما با در نظر گرفتن تعدادی از فاکتورها و معیارها میتوان برخی از بهترین کشورهای اروپا را برای مهاجرت از طریق اخذ ویزای کاری به شکلی که در ادامه میبینید معرفی کرد:
مهاجرت کاری به کشور آلمان
حتماً میدانید که آلمان این روزها به یکی از محبوبترین و بهترین کشورها برای مهاجرت کاری به اروپا، نه تنها از ایران، بلکه بسیاری از کشورهای دنیا تبدیل شده است. برخی آلمان را بهترین کشور برای کار و زندگی میدانند، در حالی که شاید خیلی از مهاجران به فکر کشور بهتری برای مهاجرت باشند. اما به طور کلی مزایا و معایب مهاجرت کاری به آلمان عبارتاند از:
مزایا کشور آلمان به عنوان مهاجرت کاری:
- اقتصاد پویا: آلمان اخیراً به یکی از قطبهای اقتصاد در دنیا تبدیل شده و به همین جهت فرصتهای شغلی زیادی در این کشور وجود دارد. اگر قصد مهاجرت کاری به آلمان را دارید، باید بدانید مشاغل مرتبط با فناوری، مهندسی پزشکی و صنایع تولیدی در این کشور زیاد است.
- امکانات رفاهی: دولت آلمان شرایط خوبی را برای زندگی و رفاه مهاجران در این کشور فراهم میکند. سیستم بهداشتی در این کشور قابل قبول است و حمایتهای اجتماعی زیادی از مهاجران میشود.
- سیستم آموزش عالی: اگر در فکر مهاجرت کاری به بهترین کشور اروپایی هستید و در عین حال به ادامه تحصیل هم فکر میکنید، آلمان مقصد جالبی برای شما خواهد بود.
- حقوق بالا: درآمد بالا به همراه بازار گسترده نیز از دیگر مزایایی است که مهاجرت کاری به آلمان را در لیست بهترینها قرار میدهد.
معایب کشور آلمان برای مهاجرت کاری:
- زبان آلمانی: برای موفقیت در بازار کار کشور آلمان باید در زبان آلمانی مهارت داشته باشید که یادگیری آن کار چندان راحتی نیست.
- هزینه زندگی: هزینه خورد و خوراک، حمل و نقل و مسکن در آلمان نسبتاً زیاد است و هنگام مهاجرت کاری به این کشور باید این نکته را نیز در نظر بگیرید.
اگر بدنبال بررسی شرایط مهاجرت تحصیلی هستید مطالعه مقاله کشور مناسب مهاجرت تحصیلی را از دست ندهید.
مهاجرت کاری به دانمارک
در ادامه مقاله بهترین کشور اروپا برای مهاجرت کاری به سراغ دانمارک خواهیم رفت. در نظر سنجیهایی که اخیراً انجام شده دانمارک یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت و اخذ ویزای کاری در اروپا محسوب میشود. کیفیت زندگی در این کشور مرفه بالا است و شادترین مردم دنیا را دارد. اما اگر قصد مهاجرت به دانمارک را دارید، باید مزایا و معایب آن را نیز در نظر بگیرید:
مزایا کشور دانمارک برای مهاجرت کاری:
- محیط کاری مطلوب: دولت دانمارک برای بالا بودن شاخص تعادل بین کار و زندگی اهمیت زیادی قائل است. این کشور با وجود محیط کاری پویا به عنوان یکی از جذابترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت در نظر گرفته میشود.
- نیاز به نیروی کار متخصص: نرخ پایین رشد جمعیت در کشور دانمارک باعث شده تا نیاز به نیروی کار متخصص در این کشور محسوس باشد.
- رفاه زندگی: تعطیلات در کشور دانمارک مطلوب است و و به مراقبتهای بهداشتی نیز اهمیت زیادی داده میشود.
معایب کشور دانمارک برای مهاجرت کاری:
- روند مهاجرت کاری به دانمارک: اگر قصد دارید دانمارک را به عنوان بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت کاری انتخاب کنید، باید بدانید روند مهاجرت به این کشور اصلاً ساده نیست.
- هزینه بالای زندگی: درست مثل آلمان، هزینههای زندگی مثل مسکن و غذا در کشور دانمارک بالا است، خصوصاً در شهر بزرگی مثل کپنهاگ.
- زبان دانمارکی: یادگیری زبان دانمارکی و ورود به بازار کار در این کشور قطعاً یکی از چالشهای مهاجران کاری میباشد.
برای اطلاع بیشتر از شرایط مهاجرت کاری و رسیدن به یک تصمیم درست با مشاور مهاجرت مجموعه یاراجو مشورت کنید
مهاجرت کاری به کشور سوئیس
حتماً تا به حال نام کشور سوئیس را به عنوان کشوری محبوب برای مهاجرت کاری شنیدهاید. این کشور اروپایی در جایگاه سوم برای اخذ ویزای کاری قرار گرفته و دلایل خوبی و هم بابت کسب این جایگاه وجود دارد. مزایا و معایب مهاجرت به سوئیس را نیز با هم بررسی میکنیم:
مزایا کشور سوئیس:
- اقتصاد پایدار: سالهاست که سوئیس یکی از قویترین و پایدارترین اقتصادهای جهان را دارد و به همین جهت هم در زمره بهترین کشورهای اروپا برای بیزینس قرار میگیرد.
- حقوق کار بالا: دولت سوئیس میکوشد تا شرایط کار مناسب به همراه حقوق بالا را برای شهروندان خود فراهم آورد. این کشور از نظر شاخص تعادل بین کار و زندگی در رتبه بسیار خوبی قرار میگیرد.
- سیستم بهداشتی خوب: سوئیس به سیستم بهداشتی، چه برای شهروندان و چه برای مهاجران، اهمیت میدهد.
معایب کشور سوئیس:
- محدودیتهای اخذ ویزا: دولت سوئیس برای مهاجرت کاری به این کشور محدودیتهای قائل شده که روند اخذ ویزا را دشوار میسازد.
- هزینههای بالای زندگی: اگر قصد دارید در شههایی مثل زوریخ و یا ژنو زندگی کنید، باید از پس هزینههای مسکن، غذا و سایر خدمات برآیید.
مهاجرت کاری به کشور انگلستان
این روزها مهاجرت به کشور انگلستان، چه مهاجرت کاری و چه مهاجرت تحصیلی بسیار پرطرفدار شده است. این کشور با وجود آنکه از بسیاری جهات گران است، باز هم مقصد مهاجرتی محبوب برای افرادی به حساب میآید که با هدف بیزینس سفر میکنند. مزایا و معایب مهاجرت به این کشور اروپایی نیز عبارتاند از:
مزایا کشور انگلستان:
- طیف گستردهای از فرهنگها: کشور انگلیس مهاجرانی از سراسر دنیا را در خود جای داده است، به همین جهت نیز برای مهاجرت کاری یکی از بهترین کشورهای اروپایی محسوب میشود.
- زبان انگلیسی: زبان رسمی این کشور انگلیسی است، زبانی که بسیاری از مهاجران آن را فرا میگیرند و برای ورود به بازار کار مشکلی نخواهند داشت.
- بازار کار پویا: در کشور انگلستان فرصتهای شغلی زیادی وجود دارد، همین موضوع نیز سبب شده تا افراد زیادی برای اخذ ویزای کاری در این کشور اقدام نمایند.
معایب کشور انگلستان:
- دشواری روند مهاجرت: مهاجرت کاری به کشور انگلیس دشوار است و ممکن است با وجود محدودیتهای زیاد، برای برخی از افراد غیر ممکن باشد.
- هزینههای بالای زندگی: هزینههای بالای زندگی خصوصاً در شهری مثل لندن بر کسی پوشیده نیست.
مهاجرت کاری به کشور بلژیک
بلژیک هم یکی دیگر از کشورهای اروپایی است که در لیست بهترینها برای مهاجرت کاری قرار میگیرند. از جمله مهمترین مزایا و معایب مهاجرت به کشور بلژیک میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
مزایا کشور بلژیک:
- موقعیت جغرافیایی: بلژیک را قلب اروپا میدانند. همین موضوع نیز میتواند دسترسی شما را به سایر نقاط اروپا افزایش دهد و در نتیجه یافتن فرصتهای شغلی بیشتر برای شما راحتتر باشد.
- زبانهای متعدد: هر یک از زبانهای انگلیسی، آلمانی، هلندی و فرانسه برای مهاجرت کاری به کشور بلژیک مناسب خواهند بود.
- تنوع فرهنگی بالا: تنوع فرهنگی در بلژیک را میتوان هم به عنوان مزیت و هم به عنوان عیب در نظر گرفت. انطباق با فرهنگهای مختلف کار راحتی نیست، اما شاید برای شما مناسب باشد.
معایب کشور بلژیک:
- هزینههای زندگی: مثل اکثر کشورهای اروپایی، هزینههای زندگی در بلژیک هم بسیار بالا است، خصوصاً در شهرهای بروکسل و آنتورپ.
- روند دشوار مهاجرت: مهاجرت کاری به کشور بلژیک ساده نیست و نیاز دارید پروسههای طولانی و پر ریسکی را طی کنید.
پیشنهاد میکنیم مقاله نکات مهم تعیین کشور مناسب برای مهاجرت را مطالعه کنید تا به بهترین تصمیم ممکن برسید.
دریافت ویزای کاری در کشورهای اروپا
کشورهای اروپایی برای اعطای ویزای کار به مهاجران قوانین مختلفی دارند. به عبارت دیگر، سیاستهای هر کشور برای پذیرش مهاجران کاری با دیگری متفاوت است و باید بعد از انتخاب مقصد خود درباره قوانین مهاجرتی آن تحقیق کنید و یا با وکلای مهاجرت مشورت نمایید. در برخی از کشورها اخذ ویزای کاری به معنای اقامت دائم در این کشور میباشد، اما در برخی دیگر احتمالاً بعد از چند سال باید ویزای خود را تمدید کنید و یا برای اخذ ویزای دائم مجدد اقدام نمایید. اما به طور کلی، اخذ ویزای کار در اروپا از طرق زیر امکان پذیر خواهد بود:
نیروی کار متخصص
در این روش کارفرمای اروپایی نیاز خود به نیروی متخصص را اعلام و نسبت به استخدام نیروی حرفهای اقدام مینماید. میتوانید رزومه و مدارک خود را ارسال کنید و منتظر نتیجه باشید. کارفرما ممکن است شما را برای مصاحبه دعوت کند و از این طریق امتیاز شما افزایش یابد. شما بدین شکل شانس خود را برای اخذ دعوتنامه و بعد از آن ویزای کاری امتحان میکنید و برای مهاجرت کاری به یکی از بهترین کشورهای اروپایی آماده میشوید.
دریافت پیشنهاد شغلی
شرکتی در اروپا به صورت آنلاین یک جایگاه شغلی خاص را پیشنهاد میدهد. رزومه و مدارک خود را به این شرکت میفرستید و درخواست شما بررسی خواهد شد. در صورت موافقت با شرکت مورد نظر قرار داد میبندید و بعد از سپری شدن مراحل اخذ ویزا به کشور اروپایی مورد نظر مهاجرت خواهید کرد. با وجود پیشنهاد شغلی خوب و پذیرش شما در این جایگاه شغلی، ویزای کاری شما به احتمال بسیار زیاد صادر خواهد شد.
جویندگان کار
ویزای کاری جوینده کار در واقع یک ویزای شش ماهه است که به شما اجازه میدهد برای یک بازه شش ماهه در کشور اروپایی مورد نظر حضور پیدا کنید و دنبال کار بگردید. در تمام این مدت هزینههای مهاجرت با خود شما است و اگر موفق به یافتن شغل مورد نظر نشوید، باید به کشور خود باز گردید. برخی از بهترین کشورهای اروپایی پذیرش مهاجر کاری از این طریق را امکان پذیر ساختهاند.
نتیجه گیری
کشورهای متعددی در اروپا این روزها به مقصد مهاجران تبدیل شدهاند، اما بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت کاری عبارتاند از آلمان، دانمارک، سوئیس، انگلیس و بلژیک. البته قوانین مهاجرتی هر یک از این کشورها با دیگری متفاوت است و به همین دلیل سفر به برخی از آنها برای برخی از افراد امکان پذیر نخواهد بود. در مجموع کشورهای اروپایی را با توجه به فاکتورهایی نظیر نرخ بیکاری، حداقل درآمد، فرصتهای شغلی، نسبت کار به زندگی و غیره برای مهاجرت کاری مورد بررسی قرار میدهند. شما همچنین میتوانید از طرق مختلفی مثل جویندگان کار و یا نیروی متخصص نسبت به اخذ ویزای کاری در کشور مورد نظر اقدام نمایید.