کاشت ناخن مصنوعی چیست؟ + ۲۰ نکته در مورد انواع ناخن مصنوعی

کاشت ناخن مصنوعی چیست؟ + ۲۰ نکته در مورد انواع ناخن مصنوعی

کاشت ناخن مصنوعی

یکی از رایج‌ترین موضوعات در دنیای مد و زیبایی، کاشت ناخن است. خانم‌هایی که از فرم و اندازه ناخن‌های خود راضی نیستند، ممکن است از انواع کاشت ناخن استفاده کنند که رایج‌ترین آن‌ها ناخن مصنوعی است. این نوع کاشت با استفاده از انواع مواد مختلف و به روش‌های گوناگون روی ناخن اجرا می‌شود. اجرای کاشت با استفاده از ناخن مصنوعی چندان دشوار نیست؛ حتی شما نیز می‌توانید در منزل برای کاشت ناخن اقدام کنید.

انواع ناخن مصنوعی

کاشت ناخن مصنوعی چیست و چه انواعی دارد؟ این سؤالی است که شاید قبل از انجام کاشت ناخن از خود بپرسید. یکی از نکات بسیار مهمی که قبل از کاشت ناخن مصنوعی باید بدانید، این است که با انواع آن آشنایی داشته باشید؛ سپس بهترین نوع آن را انتخاب کنید. انواع ناخن مصنوعی، عبارت است از:

 ناخن مصنوعی اکریلیک

رایج‌ترین نوع کاشت ناخن است که به‌راحتی نمی‌شکند و جزء ارزان‌ترین نوع ناخن مصنوعی محسوب می‌شود. به خانم‌هایی که در طول روز تحرک زیادی دارند، استفاده از ناخن مصنوعی اکریلیک را پیشنهاد می‌دهیم.

 ناخن مصنوعی ژله‌ای

این نوع کاشت ناخن دارای اکریلیک ژله‌ای است که با استفاده از اشعه فرابنفش سخت می‌شود و مقاومت چندان زیادی ندارند. شما با کاشت این نوع ناخن باید از ناخن‌های خود بیشتر مراقبت کنید.

 ناخن مصنوعی ابریشمی

این مدل ناخن مصنوعی از جنس فایبرگلاس است. با توجه ‌به اینکه این ناخن‌ها جنس بسیار نازک و ظریفی دارند، به‌راحتی می‌توانید آن را روی سطح ناخن خود قرار دهید.

 ناخن مصنوعی سولار

این مدل ناخن شبیه اکریلیک است و مقاومت بسیار بالایی دارد. ناخن مصنوعی سولار در ظاهر شبیه به مانیکور فرنچ است و برای خانم‌هایی که تحرک بسیار زیادی دارند، پیشنهاد می‌شود.

کاشت ناخن مصنوعی

 نکات مهم در انتخاب ناخن مصنوعی

یکی از بهترین روش‌ها برای داشتن ناخن‌هایی زیبا و مرتب، ناخن‌های مصنوعی هستند؛ اما نکات مهم برای کشت ناخن مصنوعی چیست؟ در موارد زیر مهم‌ترین این نکات را بیان می‌کنیم:

  • به هر کسی اجازه ندهید که کاشت ناخن شما را انجام دهد؛ بلکه برای این منظور به یک ناخن کار حرفه‌ای مراجعه کنید تا با دقت بیشتری کار را انجام دهد و به ‌سلامت ناخن‌های شما آسیب نزند.
  • در استفاده از ناخن مصنوعی توجه زیادی داشته باشید؛ زیرا بسیار حساس است و احتمال دارد باعث قارچ شود. سعی کنید تا حد امکان با ناخن‌های خود کارهای سخت انجام ندهید و آن‌ها را از رطوبت و حرارت بالا دور نگه دارید.
  • مراقبت از ناخن‌های مصنوعی را فراموش نکنید. در این زمینه استفاده از روغن کوتیکول پیشنهاد می‌شود که دارای ترکیبات شیمیایی مفید است و از شکستگی ناخن پیشگیری می‌کند.
  • با انتخاب ناخن مصنوعی می‌توانید انواع طرح و رنگ مختلف را برای آن در نظر بگیرید. توجه داشته باشید که کاشت ناخن بر اساس سلیقه شما باشد تا زود از آن خسته نشوید.
  • سعی کنید که اندازه ناخن مصنوعی متناسب با سایز ناخن طبیعی شما باشد؛ زیرا در غیر این صورت ممکن است رطوبت زیر آن جمع شود و به ناخن شما آسیب وارد کند.

روش‌های مختلف کاشت ناخن مصنوعی

امروزه انواع روش‌های مختلف برای کاشت ناخن با ناخن مصنوعی استفاده می‌شود. شما با توجه به فرم، اندازه ناخن و سلیقه خود می‌توانید بهترین روش را انتخاب کنید. در ادامه انواع روش‌های مختلف کاشت ناخن را معرفی می‌کنیم:

کاشت ناخن قالبی

این نوع کاشت با استفاده از قالب‌های متناسب اندازه ناخن صورت می‌گیرد. در این روش مواد مخصوص در قالب ریخته می‌شود و روی ناخن قرار می‌گیرد؛ سپس قالب جدا می‌شود.

کاشت ناخن پودری

در این روش ناخن کار از وسط ناخن را می‌چسباند و آن را به‌اندازه دلخواه کوتاه می‌کند. در مرحله بعد روی ناخن مواد ضد قارچ و پودر می‌ریزند و با سوهان‌کشی شکل مناسبی به آن می‌دهند.

کاشت ناخن ژله‌ای

پس از مواد ضد قارچ که روی ناخن استفاده می‌شود، مواد ژل قرار می‌گیرد و سپس در دستگاه یو وی خشک می‌شود. این روش کاشت به کاشت ناخن پودری شباهت بسیار زیادی دارد.

 کاشت ناخن میکس

ترکیبی از کاشت ناخن پودری و استفاده از تاپ شاین، کاشت ناخن میکس را به وجود می‌آورد که درخشش فوق‌العاده زیبایی دارد.

 کاشت ناخن به روش دیپینگ و سایر روش‌های دیگر

روش دیپینگ نوعی ناخن مصنوعی با مواد کاشت است که در آن از یک لایه پودر استفاده می‌شود. در این روش شما نمی‌توانید ناخن‌های نوک تیز ایجاد کنید و بافت ناخن سخت می‌شود. در این نوع کاشت ناخن از پودر رزین و یک فعال‌کننده استفاده می‌شود که ممکن است برخی متخصصان از ژل نیز استفاده کنند. مراحل این نوع کاشت ناخن به شکل زیر است:

در هر زمینه‌ای که مشاوره بخواهید ده‌ها مشاور در موضوعات مختلف منتظر شما هستند.
مشاوره آنلاین +۵۰ مشاور
  1. در مرحله اول تیپ ناخن روی صدف قرار می‌گیرد.
  2. بعد از اینکه مراحل طراحی؛ شامل سوهان‌کشی ناخن‌ها، کوتاه کردن و مواد گذاری به پایان رسید، ناخن به‌صورت عمودی در داخل یک‌ کاسه پودر قرار می‌گیرد.
  3. در مرحله بعد پودر اضافی از روی ناخن پاک می‌شود و روی آن رزین یا ژل قرار می‌گیرد تا خشک شود.

کاشت ناخن مصنوعی

مزایا و معایب کاشت ناخن مصنوعی

کاشت ناخن مصنوعی چیست؟ ناخن مصنوعی چه مزایا و معایبی دارد؟ این سؤالات ممکن است ذهن شما قبل از کاشت ناخن را به خود درگیر کرده باشد؛ به همین دلیل پاسخ آن‌ها برای تصمیم‌گیری نهایی می‌تواند به شما کمک کند. معمولاً خانم‌ها به دلایل زیر کاشت ناخن را انجام می‌دهند:

  • به دست‌ها زیبایی می‌بخشد.
  • برخی از خانم‌ها برای پوشاندن مشکلات ناخنشان از ناخن‌های مصنوعی استفاده می‌کنند.
  • افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند، با استفاده از ناخن مصنوعی می‌توانند این عادت بد را ترک کنند.
  • افرادی که دارای ناخن‌های بد فرم و شکننده هستند.

هرچند که کاشت ناخن مصنوعی زیبایی‌ها و جذابیت‌های خاص خود را دارد؛ اما توصیه می‌کنیم که به‌طور مداوم از آن استفاده نکنید؛ زیرا ممکن است معایبی نیز داشته باشد که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

  • عفونت‌های قارچی
  • التهاب دور ناخن
  • شل شدگی ناخن
  • ترک و شکاف روی صدف
  • تغییر رنگ ناخن‌ها

نحوه کاشت ناخن مصنوعی در خانه

پس از اینکه با این موضوع آشنا شدید که کاشت ناخن مصنوعی چیست؟ ممکن است تمایل داشته باشید که در خانه برای خود کاشت مصنوعی انجام دهید؛ اما باید در این زمینه آموزش لازم را ببینید. برای کاشت ناخن با ناخن مصنوعی در خانه اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. در قدم اول دستان خود را به‌خوبی بشویید و مطمئن شوید که تمام قسمت‌های ناخن و انگشتان خشک هستند؛ سپس مانیکور را انجام دهید.
  2. توجه داشته باشید زمانی که مانیکور انگشت‌ها را انجام دادید تا زمان چسباندن ناخن‌های مصنوعی ۲۴ ساعت فاصله ایجاد کنید.
  3. بهتر است پیش از کاشت ناخن مصنوعی، ناخن‌های خود را کاملاً کوتاه کنید و آن‌ها را سوهان بکشید.
  4. وقتی قصد دارید ناخن مصنوعی را روی ناخن خود بچسبانید، روی ناخن‌های خود را با یک لاک پاک کنید تا هیچ‌گونه چربی و آلودگی روی آن وجود نداشته باشد. با این کار چسب روی ناخن ثابت باقی می‌ماند و حبابی در قسمت زیر آن ایجاد نمی‌شود.
  5. سعی کنید که یک مدل مناسب از ناخن مصنوعی را متناسب با اندازه و فرم انگشتان خود انتخاب کنید تا کار خود را به‌راحتی انجام دهید و ظرافت کار نیز افزایش یابد.
  6. در مرحله بعد کمی بافر را روی سطح ناخن بریزید تا سطح ناخن هموار شود؛ در این صورت ناخن مصنوعی بهتر می‌تواند روی ناخن شما جای بگیرد.
  7. در مراحل بعد با استفاده از چوب مانیکور کوتیکول‌ها را به‌آرامی از بین ببرید. درصورتی‌که با سرعت این کار را انجام دهید، زخم و خونریزی در این قسمت‌ها انجام می‌شود که برای بهبودی آن به مدت‌زمان زیادی نیاز دارید و تا آن زمان نباید ناخن مصنوعی را بچسبانید.
  8. یک نقطه چسب روی ناخن مصنوعی پخش کنید و نقطه دیگر چسب را روی سطح ناخن طبیعی خودتان بریزید. سعی کنید از چسب زیادی هنگام کار استفاده نکنید؛ زیرا هنگام جای‌گذاری ناخن‌ها ممکن است چسب از زیر ناخن‌ها بیرون بزند و با پوست دست تماس داشته باشد. همچنین یکی از نکات دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، این است که از چسب‌های موجود در بازار که برای ناخن مصنوعی نیستند، استفاده نکنید؛ زیرا بسیار مضر هستند و به ناخن شما آسیب می‌زنند.
  9. بعد از چسب زدن روی ناخن‌ها، ناخن مصنوعی خود را روی ناخن طبیعی بگذارید و فشار دهید تا به طور کامل بچسبد.
  10. حدوداً ۱۰ ثانیه به ناخن مصنوعی فشار وارد کنید تا هیچ‌گونه حبابی زیر آن تشکیل نشود. مرحله چسبیدن ناخن مصنوعی اهمیت بسیار زیادی دارد؛ زیرا درصورتی‌که ناخن به‌درستی نچسبد، در زیر آن رطوبت جمع می‌شود و در نهایت خطر احتمال ابتلا به قارچ وجود دارد.

مراحل کاشت ناخن در خانه

برای آموزش کاشت ناخن با ناخن مصنوعی، باید با مراحل آن آشنا شوید و مرحله‌به‌مرحله پیش بروید تا یک کاشت ناخن باکیفیت و جذاب داشته باشید. اگر نمی‌دانید مراحل کاشت ناخن مصنوعی چیست، به مراحل زیر دقت کنید:

مرحله اول: زیرسازی

در قدم اول باید زیرسازی را انجام دهید و به وسایلی مانند سوهان دستی، کوتیکول، نیپر و عقب زن نیاز دارید. پس از تهیه این وسایل بر اساس مراحل زیر عمل کنید:

 مانیکور خشک

ابتدا کوتیکول‌های دور ناخن را با محلول کوتیکول آغشته کنید. ۱۵ دقیقه به آن فرصت دهید تا کوتیکول‌ها نرم شوند؛ سپس با استفاده از عقب زن پوست اطراف ناخن خود را به طور کامل عقب بزنید و با سر دیگر عقب زن کوتیکول‌ها را از روی سطح ناخن بردارید. در نهایت پوست‌های اضافه ناخن را با استفاده از نیپر از بین ببرید.

 ایجاد خراش بر سطح ناخن

در این مرحله باید روی صدف ناخن خراش ایجاد کنید تا چربی‌های روی سطح ناخن از بین بروند. برای این کار از سوهان دستی استفاده کنید؛ اما توجه داشته باشید که نباید صدف ناخن نازک شود، فقط سطح آن را مات کنید.

مرحله دوم: تیپ گذاری

برای تیپ گذاری به موادی مانند چسب تیپ، تیپ، سوهان دستی، ناخن‌گیر و ضد قارچ نیاز دارید؛ سپس بر اساس مراحل زیر باید تیپ گذاری ناخن مصنوعی را انجام دهید:

  • در مرحله اول ناخن‌ها را کاملاً کوتاه کنید
  • روی سطح ناخن ضد قارچ بزنید.
  • اندازه و شکل مناسب تیپ را برای هر کدام از ناخن‌های خود در نظر بگیرید و دقت داشته باشید که تیپی انتخاب می‌کنید متناسب با اندازه ناخنتان باشد و کوچک یا بزرگ‌تر نباشد. در صورتی که تیپ مورد نظر و هم اندازه با ناخن را پیدا نکردید، می‌توانید از یک تیپ بزرگ‌تر استفاده کنید. در نهایت با استفاده از سوهان دستی آن را سوهان بکشید تا هم اندازه ناخن شما شود.
  • چسب مخصوص را درون تیپ و روی قسمت‌های نازک تیپ بزنید.
  • تیپ را به حالت عمودی روی ناخن قرار دهید و به‌آرامی به آن بچسبانید تا زمانی که چسب به‌طور کامل خشک شود.
  • با استفاده از ناخن‌گیر قد تیپ را به‌اندازه دلخواه کوتاه کنید.
  • در مرحله بعد با استفاده از سوهان دستی می‌توانید شکل و فرم دلخواهی به تیپ ناخن بدهید.
  • با استفاده از سوهان دستی سطح تیپ را خراش دهید و آن را مات کنید.

 مرحله سوم: مواد گذاری

پس از پایان مرحله تیپ گذاری، به مرحله مواد گذاری می‌رسید. شما به‌دلخواه خود می‌توانید از انواع لاک و مواد مختلف روی ناخن خود استفاده کنید.

کاشت ناخن مصنوعی

 نکات مهم بعد از کاشت ناخن مصنوعی

بعد از آشنایی با این موضوع که کاشت ناخن مصنوعی چیست و به چند روش انجام می‌شود، باید به نکات مهم پس از انجام کاشت نیز توجه داشته باشید. فرقی ندارد از چه روشی برای انجام کاشت ناخن مصنوعی استفاده کرده‌اید. شما باید نکات مهم بعد از کاشت را رعایت کنید تا زیبای ظاهری آن‌ها حفظ شود و طول عمر ناخن‌ها افزایش یابد. برخی از نکات مهم بعد از کاشت ناخن مصنوعی، عبارت است از:

  1. همیشه از ناخن‌های خود در برابر آسیب‌های احتمالی پیشگیری کنید و هرگونه کار سختی را با آن‌ها انجام ندهید.
  2. همیشه ناخن‌های خود را مرطوب نگه دارید تا از خشکی و ترک‌خوردگی آن‌ها پیشگیری شود.
  3. ناخن‌های خود را بیش از حد در معرض آب و رطوبت قرار ندهید تا ضعیف نشوند. توصیه می‌کنیم همیشه از دستکش استفاده کنید.
  4. تا حد امکان ناخن‌های خود را از حرارت آتش دور نگه دارید؛ زیرا ممکن است باعث ذوب شدن مواد آن شود.
  5. روزانه به طور مکرر از کرم مرطوب‌کننده استفاده کنید؛ زیرا این کار استحکام آن‌ها را افزایش می‌دهد.
  6. برای تقویت و استحکام بیشتر ناخن‌های خود، می‌توانید از روغن کوتیکول استفاده کنید.
  7. برای حفظ زیبایی ظاهری ناخن‌ها به زمان ترمیم و نگهداری آن‌ها توجه داشته باشید.

جمع‌بندی

پس از اینکه با این موضوع آشنا شدید که کاشت ناخن مصنوعی چیست، می‌توانید برای زیبایی ناخن‌های خود تصمیم بگیرید. شما با توجه به سلیقه و نوع ناخن‌های خود می‌توانید از انواع روش و مواد برای کاشت ناخن استفاده کنید و رنگ و ظاهر زیبایی به ناخن‌های خود ببخشید. در صورتی که با مراحل کاشت ناخن مصنوعی آشنا شوید، می‌توانید خودتان در منزل این کار را انجام دهید و زیبایی را به انگشتان خود هدیه دهید.